Xerox ConnectKey technologie

Documenten eenvoudig, veilig en slim beheren

XeroxConnectKey_BLI AwardConnectKey: wat is het?

Een uitgebreid en krachtig softwareplatform om met multifunctionele printers tal van taken eenvoudiger, sneller en beter uit te voeren. Ook voldoet het platform aan hoge veiligheidsstandaarden en helpt het uw organisatie om kosten te beheersen. Kortom het juiste ecosysteem voor de uitdagingen van vandaag en de taken van morgen.

ConnectKey: wat doet het?

Dankzij ConnectKey kunt u veel meer doen met een multifunctional dan scannen, printen, kopiëren en faxen. Met eenvoudige hulpprogramma’s (apps) kan de multifunctional opeenvolgende taken automatisch uitvoeren, waaronder scannen naar en activeren van een bepaalde applicatie. Ook scannen naar clouddiensten en cloudapplicaties, zoals Google Drive en MS Office 365, kan met één druk op de kop worden gedaan. Met ConnectKey is bovendien mobiel printen gemakkelijk te realiseren. Kenmerkend voor ConnectKey is verder de gemeenschappelijke gebruikersinterface op alle multifunctionals in een organisatie voor maximale bedieningseenvoud, en het hoge beveiligingsniveau in samenwerking met Cisco, Intel en McAfee .

Wat is het nut van ConnectKey voor uw organisatie?

ConnectKey stroomlijnt werkprocessen en informatiestromen in uw organisatie en tussen uw organisatie en de buitenwereld. Hierdoor maakt u maximaal gebruik van de beschikbare apparatuur, werkt u sneller en beter en bespaart u op de kosten.

ConnectKey en Veenman: de combinatie die tot succes leidt.

ConnectKey is een bekroonde ontwikkeling van Xerox. Veenman heeft jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie en kan als geen ander de juiste vertaalslag voor uw organisatie maken. Speerpunten hierbij zijn productiviteit, kostenbeheersing, beveiliging en het gemak van ConnectKey. Uiteraard heeft Veenman ook alle expertise in huis om de toepassingen binnen ConnectKey in uw organisatie te implementeren en te onderhouden.

Video Xerox ConnectKey:

ConnectKey en Productiviteit

Het softwareplatform Xerox ConnectKey verhoogt de productiviteit van de Xerox multifunctionals door een reeks van slimme additionele functies. Denk aan:

 • Reeksen van deeltaken, zoals nodig om bijvoorbeeld documenten naar een clouddienst te scannen, worden met één druk op de knop uitgevoerd.
 • Voor vereenvoudigd machinegebruik kunt u de printerdrivers uniformeren. Ook de machine-instellingen kunt u over alle multifunctionals in de organisatie “klonen”.
 • U kunt diverse applicaties door de multifunctional laten uitvoeren zonder dat daar aanvullende ICT voor nodig is.
 • Met ConnectKey krijgen gebruikers bedieningsondersteuning, onder meer in de vorm van video’s, om snel zelf iets te kunnen oplossen.
 • Een slim adresboek waarin van elke contactpersoon zowel het e-mailadres als de fax- en scangegevens zijn opgeslagen.
 • Via Xerox Easy Translator Service kunt u op eenvoudige wijze teksten in tientallen talen laten vertalen.

Met ConnectKey van Xerox werkt u sneller, beter en met meer plezier.

ConnectKey en Kostenbeheersing Zorg voor effectieve beheersing van de (afdruk)kosten om concurrerend te blijven. Xerox ConnectKey biedt hiervoor doordachte mogelijkheden , zoals:

 • Standaardinstellingen die tot besparingen leiden, waaronder standaard dubbelzijdig afdrukken, afdrukken van meerdere pagina’s op één vel papier en negeren van voorlooppagina’s.
 • Instellen van en controleren op autorisaties. Voorbeeld: wie / welk team / welke afdeling mag in kleur printen, wanneer en waarvoor?
 • Inzichtelijk maken van de afdrukkosten. Laat medewerkers en bezoekers zien wat een printopdracht kost en zij zullen een volgende keer twee maal nadenken voorat zij weer een printopdracht geven.
 • Combineren en automatiseren van deeltaken zorgt voor tijd- en kostenbesparingen.
 • Veel aandacht voor het energiebeheer. In dit verband werkt ConnectKey met de EnergyWise oplossing van Cisco, die mogelijkheden biedt om het energieverbruik van ICT-systemen en multifunctionals te minimaliseren. Ook voldoen de systemen aan divers hoge standaarden, zoals Energy Star.

ConnectKey van Xerox zorgt voor aanmerkelijke kostenverlagingen op verschillende niveaus en draagt ook op die manier bij aan het rendement van uw organisatie.

ConnectKey en Beveiliging Multifunctionele afdruksystemen vormen zowel een beginpunt (als scanner) als een eindpunt (printer) in een netwerkconfiguratie. In toenemende mate staan de multifunctionals in direct contact met externe ICT-systemen, waaronder mailservers en clouddiensten. Dit betekent dat de multifunctionals in feite dezelfde bescherming tegen virussen en malware vereisen als bijvoorbeeld de PC’s in uw organisatie. ConnectKey biedt die bescherming, bijvoorbeeld in de vorm van end-to-end scan- en printversleuteling. Andere voorbeelden hiervan zijn:

 • Geïntegreerde McAfee beveiliging (‘powered by Intel Security’) die onbevoegde toegang tot en geknoei met bestanden onmiddellijk signaleert en rapporteert en die desnoods een of meer multifunctionals vergrendelt tot de aanval geneutraliseerd is.
 • Integratie van Cisco TrustSec om beleidsregels rond ICT-beveiliging te borgen.
 • In ConnectKey ingebouwde beveiligingen, zoals 256-bits versleuteling van de vaste schijf met Image Overwrite en veilige externe e–mailconnectiviteit.
 • Common Criteria verificatie van industriestandaarden, bijvoorbeeld om te controleren of de ingebouwde softwarecontroller niet is gewijzigd.
 • Effectieve toegangscontroles om onbevoegd gebruik cq. misbruik tegen te gaan.

ConnectKey van Xerox biedt uw bedrijf en uw bedrijfsinformatie gedegen bescherming tegen bedreigingen van buitenaf, nu en in de toekomst.

ConnectKey en Gemak Met het nieuwste werken werkt men niet alleen op kantoor en ook niet uitsluitend tussen 9 en 5. ConnectKey van Xerox helpt de nieuwe professionals effectief en op verschillende manieren. Denk aan:

 • Slim scannen van papieren documenten, waardoor plaats- en tijdonafhankelijk werken echt mogelijk wordt. Met ConnectKey kunt u ook doorzoekbare (OCR) PDF’s vastleggen en kunt u documenten naar systemen als SharePoint sturen voor verdere bewerking en verspreiding. Ook kunt u rechtstreeks naar clouddiensten en -applicaties scannen, van Evernote en Dropbox tot MS Office 365.
 • Mobiel printen, ofwel printopdrachten geven vanaf een smartphone of tablet. Binnen ConnectKey zijn hiertoe diverse mogelijkheden ontwikkeld, waarbij rekening is gehouden met gangbare protocollen, zoals AirPrint.
 • Krachtige scan-workflows, waarbij u de diverse deeltaken voor bijvoorbeeld automatische facturenverwerking door één druk op de knop activeert en uitvoert.
 • De online ondersteuning werkt als een virtuele helpdesk. Uw gebruikers kunnen met een druk op het touchscreen help- en onderhoudsinformatie bekijken en printen.
 • Alle ConnectKey systemen werken met een uniform bedieningsscherm, zowel vanuit de driver als vanuit de display. Dit betekent zowel voor de beheerder als voor de gebruiker naast tijdswinst ook meer gemak.

ConnectKey van Xerox biedt de (mobiele) gebruikers gemak bij het produceren, delen en verwerken van digitale documenten. Werken kan vanaf nu altijd en overal en dat is nog wel zo aangenaam.